Hinauspalvelu Tampere

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy hoitaa kaikki hinaukset ammattitaidolla Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Hinaukset kaikille vakuutusyhtiöille 24/7

Hinauspalvelut vuorokauden ympäri Tampereella ja Pirkanmaalla

Ajoitko ojaan? Sammuiko autosi?  Hinauspalvelut ovat vain puhelinsoiton päässä.

Kun auto jättää tienvarteen, soita meille 0400 530 634! Lähdemme heti liikenteeseen. Olipa autosi sitten minkälainen hyvänsä, hinauspalvelumme auttaa taatusti. Meiltä saat hinauspalvelut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hinaamme menopelisi halutessasi suoraan korjaamolle tai muuhun antamaasi osoitteeseen. 

Yrityksestämme

Hinaus M. Sjöberg on vuonna 2010 perustettu hinauspalvelualan yritys. Pääpalvelumme ovat hinaukset koko Pirkanmaan alueella – ja sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Meillä on noin 20 vuoden kokemus kuljetusalalta, joten tiedämme, mitä teemme! Sekä osaavat kuljettajamme että kalustomme on vakuutettu asianmukaisesti. Pidämme aina huolta, että asiakkaan omaisuus ja auto ovat turvassa.

Ilmoitamme aina, koska saavumme!

Toteutamme hinauspalvelut luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Meille on tärkeää kertoa hinausapua tarvitsevalla asiakkaalle saapumisaikamme. Emme halua, että asiakas joutuu odottelemaan hinauspalvelua tuntikausia. Haluamme kertoa arvioidun saapumisaikamme myös siksi, että asiakas voi halutessaan päättää kysyä apua muualta. Tämä on osoitus rehdistä hinauspalvelusta, sillä meille on tärkeää, että asiakas saa tarvisemaansa apua mahdollisimman pian.

Soita meille, niin autamme sinua varmasti!